Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
Triggerbox
 
 

Deze hardware module is ontwikkeld door VDC met als doel boordsystemen in een ambulance/brandweer/politie voertuig in te schakelen middels een P2000 of PocSAG oproep.

Voordat het voertuig in gebruik genomen kan worden moet de boordpc en aanwezige randapparatuur, zoals een mobilofoon of het navigatiesysteem, reeds aangezet zijn. Als hiervoor de Triggerbox wordt gebruikt zal het voertuig klaar zijn voor gebruikt op het moment dat de de bestuurder aankomt bij het voertuig. Er gaat dus geen tijd meer verloren met het wachten tot de pc is opgestart.

Mogelijkheden

De Triggerbox kan met een P2000 of PocSAG ontvanger worden uitgerust. In het geval van een P2000 ontvanger kunnen tot 16 capcodes worden geprogrammeerd in de Triggerbox, met een PocSAG ontvanger is dit maximaal 10.

De Triggerbox bied de mogelijkheid om de inkomende berichten te filteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Triggerbox enkel te laten reageren op berichten welke beginnen met de tekst 'PRIO'.

Tevens is het mogelijk om de Triggerbox de boordsystemen automatisch weer uit te schakelen na een bepaalde tijd, al dan niet afhankelijk van de stand van het contactslot van het voertuig.

De Triggerbox bied een aantal schakel-methodes voor de te schakelen boordsystemen, te weten ATX, Wake-On-LAN en een vermogens-schakeling waarmee direct op een voedingslijn kan worden geschakeld.

Tenslotte is het ook mogelijk om de Triggerbox te koppelen aan het CityGIS (http://citygis.nl/) navigatie-systeem. Indien het pager-bericht waar op wordt gereageerd de adres-gegevens van het incident bevatten, zal dit automatisch als bestemming worden ingesteld in het navigatiesysteem.

Installatie systeem

De Triggerbox kan door VDC worden geinstalleerd, maar u kunt dit ook zelf, of door uw huis-installateur laten doen.

Voor P2000 of PocSAG ontvangst moet een antenne worden geplaatst, dit kan zowel een binnen als buitenantenne zijn.

Daarnaast moet de Triggerbox op de voedings-voorziening van het voertuig worden aangesloten, en op de te schakelen boord-systemen.

 

Productsheet downloaden in pdf formaat klik hier

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies