Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
Installeren
 
 

Wat VDC echt onderscheidt van haar concurrenten zijn haar mogelijkheden op het gebied van fijn-mechanica, behuizingen en masten bouw. De praktijk heeft geleerd dat er bij projecten in de industrie, behalve hardware en software, ook vaak op maat gemaakte metalen- of kunststof- onderdelen nodig zijn, zoals masten en apparatuur behuizingen, die bovendien aan heel specifieke eisen moeten voldoen. VDC onderhoudt intensieve contacten met een geselecteerde groep van toeleveranciers in de metaal-, elektrotechniek- en kunststofverwerkende industrie. Voor al deze vormen van technisch ontwerp fungeert VDC als onafhankelijke dienstverlener, terwijl het uitbesteden en toeleveren van metaal-, elektrotechnische- en kunststofbewerkingen mede wordt ondersteunt met behulp van een eigen digitaal platform.

In industriŽle omgeving worden spreek- en luister- voorzieningen gevraagd die goed moeten werken onder buitengewone omstandigheden, bijvoorbeeld bij veel omgevingslawaai of in weer en wind. Toegesneden bedienfuncties maken vaak ook deel uit van dergelijke communicatie oplossingen. De locatie waar faciliteiten moeten worden ingericht kan een niet alledaagse zijn, zoals in een tunnel of boven in een hijskraan. VDC heeft veel ervaring met het inrichten dit soort speciale voorzieningen, en kan spreek- en luister- oplossingen adviseren en leveren voor de meest uiteenlopende omgevingen.

VDC heeft een uitstekende naam opgebouwd, als het gaat om maatwerk en hi-tech installatie werkzaamheden. Oplossingen worden volledig volgens uw eisen en wensen aangesloten en  ingebouwd in voertuigen, heftrucks, hoge kranen en dergelijke. VDC helpt u met een flexibele planning en een pragmatische aanpak.

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies


Trefwoorden : Installeren, masten bouw, apparatuur behuizingen, basis stations, radio infrastructuur, netwerken, elektrotechniek, microfoon, maatwerk