Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
Project Management
 
 

Voorhout Data Connection heeft de afgelopen tien jaar tijd getoond zeer bedreven te zijn in het managen van projecten. Bij VDC spreken we van een project als er sprake is van het teweegbrengen van een verandering. Of het nu gaat om een intern onderzoeksproject naar de mogelijkheden van nieuwe technologie (R&D), een veldsterkte meting (radio planning), het opstellen van een advies, het verrichten van een technische audit, of het ontwerp en de levering van een uitgebreid telecommunicatie systeem. In al deze gevallen vormt een verandering ten opzichte van de bestaande toestand het uiteindelijke doel.

Project management biedt een groot aantal aanknopingspunten om complexe trajecten tot een succes te maken. En dat begint bij het in beeld brengen van de doelstellingen, of, anders geformuleerd, bij de scope van het project. Uiteraard gaat het vervolgens bij de uitvoering om fasering, planning en bewaking van tijd en kosten, maar niet minder om het omgaan met alles wat zich in de loop van het project aan onvoorziene zaken, kansen en risico’s voordoet.

Projecten op het gebied van gegevensverwerking en draadloze communicatie vragen niet alleen om specialistische deskundigheid, maar ook om creativiteit en improvisatievermogen. Het gaat bij VDC immers vaak om unieke, klant specifieke, éénmalige projecten.

VDC is een ‘no-nonsense’ onderneming met een flexibele en doelgerichte organisatiestructuur. Door deze opzet zijn we in staat om iedere opdracht de noodzakelijke toewijding te geven en conform verwachting uit te voeren.

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies


Trefwoorden : Project Management, veldsterkte meting, radio planning, projectorganisatie, projectburo, projectbureau