Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
Spreek- en luister- garnituur
 
 

Voor de meldkamer levert Voorhout Data Connection een breed scala van headsets, van lichtgewicht tot ‘heavy duty’, en eventueel voorzien van ‘remote’ bedienfuncties. In de meldkamer wordt er intensief, en vaak gelijktijdig, gewerkt met verschillende communicatie systemen (radio, telefoon en intercom).

Terwijl gesproken en geluisterd wordt, moeten er vaak ook computersystemen bediend worden voor het invoeren of raadplegen van gegevens. Een goede headset is dan essentieel. Voor wie zoekt naar ‘bewezen kwaliteit’ is de productlijn van Otto Communications de beste optie. De producten van Otto Communications zijn uitert praktische producten omdat de ze stuk voor stuk zijn gebaseerd op jaren van ervaring in de meldkamers van Politie, Brandweer en Ambulance.

Ook in het veld zijn er soms aparte voorzieningen nodig, omdat men bijvoorbeeld de handen vrij wil houden. Bekend zijn de ’low-profile’ surveillance oortjes, die VDC levert. Deze oortjes worden aangesloten op de portofoon zodat, tijdens acties waarbij het onopvallend aanwezig zijn belangrijk is, men toch continu in contact blijft met de meldkamer. Voor bijna alle merken en typen portofoons heeft VDC een oortje beschikbaar.

In industriële omgeving worden spreek- en luister- voorzieningen gevraagd die goed moeten werken onder heel specifieke omstandigheden, bijvoorbeeld bij veel omgevingslawaai of buiten in weer en wind. Toegesneden bedienfuncties maken vaak ook deel uit van dergelijke communicatie oplossingen. De locatie waar faciliteiten moeten worden ingericht kan een niet alledaagse zijn, zoals in een tunnel of boven in een hijskraan. VDC heeft veel ervaring met het inrichten dit soort speciale voorzieningen, en kan spreek- en luister- oplossingen adviseren en leveren voor de meest uiteenlopende omgevingen.

En deze oplossingen worden volledig volgens uw eisen en wensen aangesloten en  ingebouwd in voertuigen, heftrucks, hoge kranen en dergelijke.

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies


Trefwoorden : Spreek en luister garnituur, oortjes, headsets, otto, koptelefoons, meldkamer accessoires, microfoon