Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
Wat kan VDC voor uw bedrijf betekenen ?
 
 
 

Automatisering geeft u de middelen om sneller en efficiënter over informatie te beschikken. En deze informatie kan overal en op elk moment worden afgeleverd, via draadloze communicatie, zonder oponthoud en zonder verlies aan mobiliteit. Daardoor kunt u sneller reageren en effectiever bijsturen.

Met name daar, waar automatisering en draadloze communicatie elkaar overlappen, is grote winst te behalen. VDC heeft de specifieke kennis en ervaring in huis om juist hier de mogelijkheden optimaal te benutten. Op een inzichtelijke en betrouwbare manier!

Samen met u gaat VDC graag de uitdaging aan om de mobiele schakel binnen uw onderneming te sluiten en rendabel in te vullen. Onze succesvolle projecten tonen steeds opnieuw aan dat bedrijven het rendement van hun investeringen in informatietechnologie kunnen maximaliseren door draadloos te verbinden. Het vermogen om te verbinden loont!


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek & Design door Netvlies

Trefwoorden : voorhout data connection, vdc, telecommunicatie, radio data communicatie, netwerken, automatisering, draadloos, verbinden, problem solver, wireless, maatwerk, projectbureau, adviesbureau, projectburo, adviesburo