Diensten

Voorhout Data Connection verleent onderstaande diensten om de klanten met hun vraagstuk nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik op onderstaande diensten om meer te lezen.

Voorhout-Data-Diensten-Advisering

Advisering

Automatisering geeft u de middelen om sneller en efficiënter over informatie te beschikken. Informatie die draadloos wordt overgedragen, onmiddellijk, foutloos en zonder verlies aan mobiliteit.

Voorhout-Data-Diensten-Installeren

Installatie & reparatie

Wat VDC echt onderscheidt van haar concurrenten zijn haar mogelijkheden op het gebied van fijn-mechanica, behuizingen en masten bouw. Lees meer over onze toegesneden oplossingen.

Voorhout-Data-Diensten-Project Management

Project Management

Voorhout Data Connection is zeer bedreven in het managen van projecten. Wij begeleiden complexe projecten van A tot Z en bieden hierbij specialistische deskundigheid. Op naar een succesvol eindresultaat!

Industrie

Technisch Ontwerpen

Een belangrijke activiteit binnen Voorhout Data Connection is technisch ontwerpen. Vaak bevatten de projecten van VDC deeltrajecten, waarbij hardware en/of software ontworpen moet worden.

Voorhout-Data-Diensten-Technische audit

Technische Audit

Er kunnen verschillende gronden zijn voor de noodzaak van een audit, maar altijd is objectieve benadering en een heldere verslaglegging essentieel. Daarvoor bent u bij VDC aan het juiste adres.

Voorhout Data-24 uurs service

24-uursservice

Heeft u bij ons een serviceabonnement afgesloten? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar om u te helpen waar nodig. Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een serviceabonnement? Neem dan gerust contact met on op.

Heeft u vragen over onze diensten of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over onze diensten of een project dat u wenst te bespreken?