Installatie & reparatie

Wat VDC echt onderscheidt van haar concurrenten zijn haar mogelijkheden op het gebied van fijn-mechanica, behuizingen en mastenbouw. De praktijk heeft geleerd dat er bij projecten in de industrie, behalve hardware en software, ook vaak op maat gemaakte metalen of kunststof onderdelen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan masten en apparatuur behuizingen, die bovendien aan heel specifieke eisen moeten voldoen. 

VDC onderhoudt intensieve contacten met een geselecteerde groep van toeleveranciers in de metaal-, elektrotechniek- en kunststofverwerkende industrie. Voor al deze vormen van technisch ontwerp fungeert VDC als onafhankelijke dienstverlener. Dit terwijl het uitbesteden en toeleveren van metaal-, elektrotechnische- en kunststofbewerkingen mede wordt ondersteunt met behulp van een eigen digitaal platform.

Toegesneden en op maat
In industriële omgeving worden spreek- en luistervoorzieningen gevraagd die goed moeten werken onder buitengewone omstandigheden. Bijvoorbeeld bij veel omgevingslawaai of in weer en wind. Toegesneden bedienfuncties maken vaak ook deel uit van dergelijke communicatie-oplossingen. De locatie waar faciliteiten moeten worden ingericht kan een niet alledaagse zijn, zoals in een tunnel of boven in een hijskraan. VDC heeft veel ervaring met het inrichten dit soort speciale voorzieningen, en kan spreek- en luisteroplossingen adviseren en leveren voor de meest uiteenlopende omgevingen.

Oplossingen volgens uw wensen
VDC heeft een uitstekende naam opgebouwd, als het gaat om maatwerk en hi-tech installatie werkzaamheden. Oplossingen worden volledig volgens uw eisen en wensen aangesloten en ingebouwd in voertuigen, heftrucks, hoge kranen en dergelijke. VDC helpt u met een flexibele planning en een pragmatische aanpak.

Reparatie op locatie
De apparatuur die door ons wordt ontwikkeld, repareren wij wanneer er een storing optreedt. Dit doen wij op locatie of op onze eigen locatie. 

Vorige slide
Volgende slide
Heeft u vragen over installeren of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over installeren of een project dat u wenst te bespreken?