Advisering

Automatisering geeft u de middelen om sneller en efficiënter over informatie te beschikken. En de mogelijkheid om sneller te reageren en bij te sturen. Nog meer snelheid ontstaat als deze dynamische informatie draadloos wordt overgedragen, onmiddellijk, foutloos en zonder verlies aan mobiliteit. Wij spelen hierin graag een adviserende rol!

Met name daar, waar automatisering en draadloze communicatie samenkomen, is grote winst te behalen. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan om de mobiele schakel binnen uw onderneming te sluiten en rendabel te maken. Op een inzichtelijke en betrouwbare manier!

Veel kennis én ervaring
Voorhout Data Connection heeft de specifieke kennis en ervaring in huis, en weet hoe de mogelijkheden optimaal benut kunnen worden. Onze succesvolle projecten tonen steeds opnieuw aan dat bedrijven de opbrengst van hun investeringen in informatietechnologie kunnen maximaliseren door ook draadloos te verbinden.

Draadloze communicatiesystemen zijn er in de meest uiteenlopende vormen en maten. Maar het gaat altijd om verbindingen. De kwaliteit daarvan is afhankelijk van de externe factoren: zoals merk- en netwerk-keuze, homologie en propagatie.

U kunt zich het volgende afvragen:

  • Is de apparatuur van dit merk in de toekomst nog leverbaar?
  • Biedt het gekozen communicatie netwerk voldoende kwaliteit?
  • Het groot, en wat zijn de eigenschappen, van het te verzorgen gebied?
  • Wat is de betrouwbaarheid van de combinatie van middelen?

Andere afhankelijkheden zijn bijvoorbeeld: protocol, roaming en benodigde bandbreedte. VDC zal u graag adviseren welke technologie voor uw situatie het meest geschikt is. Daarbij richt VDC zich altijd op het beheersen en/of elimineren van afhankelijkheden om zo continuïteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Uw onafhankelijke en deskundige partner
De implicaties van draadloos communiceren zijn vaak verstrekkend en de technologische ontwikkelingen gaan ongekend snel. In razend tempo worden er nieuwe technologieën en producten geïntroduceerd en het is dan ook zaak een deskundige en onafhankelijke partner te hebben die met u meedenkt en de juiste oplossing voor uw probleem adviseert.

Vorige slide
Volgende slide
Heeft u vragen over advisering of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over advisering of een project dat u wenst te bespreken?