Over ons

In 1994 werd het Project en Advies bureau Voorhout Data Connection BV opgericht door Wim Voorhout. De nieuwe mogelijkheden, die ontstaan bij het combineren van informatie- en telecommunicatie-technologie, verdienden te worden ontgonnen. Al snel ontwikkelde het jonge bedrijf zich als veelzijdig “problem solver” van draadloze automatiseringsvraagstukken. 

Inmiddels is er een brede “wireless” deskundigheid opgebouwd, met name ook ten aanzien van de menselijke interactie met dergelijke systemen. Kenmerkend is ook de grote verscheidenheid aan projecten, die succesvol zijn opgeleverd.

Onafhankelijk van merk en netwerk
Draadloze communicatiesystemen zijn er in meest uiteenlopende vormen en maten. In veel gevallen bent u voor het tot stand komen van de verbindingen afhankelijk van de externe factoren: zoals merk- en netwerk-keuze.

Is de apparatuur van dit merk in de toekomst nog leverbaar?
Biedt het gekozen communicatie netwerk voldoende kwaliteit?

Voorhout Data Connection richt zich in praktijk altijd op het vermijden van dergelijke afhankelijkheden, om zo continuïteit en een optimale betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

 

Veelzijdigheid, toewijding en onafhankelijkheid kunnen uitstekend samengaan. Voorhout Data Connection bewijst het, dag in dag uit.

Vorige slide
Volgende slide
Heeft u vragen over advisering of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over advisering of een project dat u wenst te bespreken?