Project management

Voorhout Data Connection is zeer bedreven in het managen van projecten. Bij VDC spreken we van een project als er sprake is van het teweegbrengen van een verandering. Of het nu gaat om een intern onderzoeksproject naar de mogelijkheden van nieuwe technologie (R&D), een veldsterkte meting (radio planning), het opstellen van een advies, het verrichten van een technische audit of het ontwerp en de levering van een uitgebreid telecommunicatiesysteem. Wij begeleiden het hele traject naar een succesvol eindresultaat.

Complexe projecten begeleiden van A tot Z
Project management biedt een groot aantal aanknopingspunten om complexe trajecten tot een succes te maken. En dat begint bij het in beeld brengen van de doelstellingen. Uiteraard gaat het vervolgens bij de uitvoering om fasering, planning en bewaking van tijd en kosten. Daarnaast spelen onvoorziene zaken, kansen en risico’s ook een grote rol.

VDC biedt specialistische deskundigheid
Projecten op het gebied van gegevensverwerking en draadloze communicatie vragen niet alleen om specialistische deskundigheid, maar ook om creativiteit en improvisatievermogen. Het gaat bij VDC immers vaak om unieke, klantspecifieke en éénmalige projecten.

VDC is een (no-nonsense) onderneming met een flexibele en doelgerichte organisatiestructuur. Door deze opzet zijn we in staat om iedere opdracht de noodzakelijke toewijding te geven en conform verwachting uit te voeren.

Vorige slide
Volgende slide
Heeft u vragen over project management of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over project management of een project dat u wenst te bespreken?