Systemen

AGV audio control voorhout data connection systemen

AGV radio control

Eén van de specialismen van VDC is AGV-telecontrol (Automated Guided Vehicles), een expertise die kan worden opgesplitst in draadloze datacommunicatie en plaatsbepaling.

draadloze technieken voorhout data connection

Draadloze technieken

Voorhout Data Connection maakt veelal gebruik van draadloze technieken Zigbee, Wifi-, Pricate LTE, Wifi Mesh, 4G en 5G, Bluetooth en Internet of Things. Hier leest u meer over deze technieken.

gms c2000 voorhout data connection systemen

GMS en C2000

Voorhout Data Connection kwam als bekwaam interface specialist ook in contact met de vernieuwingen op telecommunicatiegebied binnen de zwaailichtenwereld.

meldkamersystemen Voorhout Data Connection

Meldkamersystemen

Het leveren van grote meldkamersystemen is een van de langst lopende activiteiten van VDC. Wij realiseren altijd volledig redundante oplossingen en dus meldkamersystemen geheel op maat.

PLC-applicaties voorhout data connection systemen

PLC applicaties

Voorhout Data Connection beweegt zich volledig onafhankelijk van welk PLC-merk dan ook en ontwikkelt programmatuur voor diverse vormen van PLC-besturingen. Ook ontwerpen wij complete PLC-trajecten.

voip pmr voorhout data connection systemen

PMR / VoIP

Als vanouds levert VDC radio-infrastructuur voor (tetra) mobilofoon en portofoon netten. In samenwerking met Motorola levert VDC een uitgebreide digitale PMR-lijn van de producten en systemen.

Heeft u vragen over onze technieken of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over onze technieken of een project dat u wenst te bespreken?