Technisch ontwerpen

Een belangrijke activiteit binnen Voorhout Data Connection is technisch ontwerpen. Vaak bevatten de projecten van VDC deeltrajecten, waarbij hardware en/of software ontworpen moet worden. Ook krijgt VDC vaak complete ontwerptrajecten aangeboden, omdat bedrijven er steeds meer toe overgaan om al wat niet hun core-business is uit te besteden aan specialisten.

Binnen vele gebieden gespecialiseerd
De gebieden waarin VDC kennis heeft opgebouwd met betrekking tot het technisch ontwerpen, lopen zeer uiteen. Daarmee ook de door VDC beheerste technieken van ‘low level’ embedded systemen rondom een kleine 8-bits controller of ‘low level’ rondom bijvoorbeeld een ARM controller, tot volledig analoge interfaces of een mix van analoog en digitaal. Ook snelle digitale systemen rondom een FPGA of een enkele CPLD komen regelmatig voor.

Microsoft Windows softwareontwikkeling
(Embedded) Linux systemen worden ook vaak toegepast. Tevens is VDC ook niet vreemd met Microsoft Windows softwareontwikkeling, voornamelijk gebaseerd op het .NET framework.

Maatwerk projecten en pilot trajecten
VDC is ingericht om kleine series tegen geringe kostprijs te produceren, omdat dit essentieel is bij het uitvoeren van maatwerk projecten en pilot trajecten. Als er grotere series van een product of systeemdeel geproduceerd moeten worden, dan wordt dit kostenefficiënt uitbesteed.

Heeft u vragen over technisch ontwerpen of een project dat u wenst te bespreken?
Heeft u vragen over technisch ontwerpen of een project dat u wenst te bespreken?