Hotspot server

Voorhout Data Connection BV heeft de ontwikkeling op zich genomen tot het realiseren van een low cost Hotspot syteem. Het systeem bestaat uit een compacte computer, welke over twee netwerkaansluitingen beschikt. Met behulp van deze twee netwerkaansluitingen wordt het interne netwerk (het Hotspot netwerk) aan het externe netwerk (het internet) gekoppeld. Daarnaast is er een beeldscherm aanwezig waar informatie op staat voor toegang tot het Hotspot netwerk.

Het systeem biedt op het Hotspot netwerk twee type sessies aan, aangeduid met de ‘korte sessie’ en de ‘lange sessie’. Zoals de aanduiding al aangeeft zit het verschil voornamelijk in de duur van de sessie.

De korte sessie is bedoeld voor gratis internet. Het benodigde wachtwoord voor deze sessie wordt verkregen via het beeldscherm. Deze sessie tijd staat standaard ingesteld op 10 minuten.

De lange sessie is bedoeld voor gebruiker die tegen een eventuele betaling voor een langere periode internet tot hun beschikking willen hebben.

Toepassing: Jachthavens, restaurants, tankstations, manifestaties, etc. Zet het beeldscherm op de balie en de klant is verplicht binnen te komen om de toegangscode voor het internet te lezen.

Download leaflet in PDF formaat klik hier.

Voor informatie over draadloze netwerken klik hier.

Heeft u vragen over hotspot servers of een project dat u wenst te bespreken?
Bent u op zoek naar effectieve, snelle en draadloze communicatie op maat?